Sekretesspolicy

www.sjattevaningen.se tar sekretessen för information om användare och kunder på webbplatsen för kunder ( "du") på största allvar. Läs följande policy för att förstå hur vi kommer att behandla dina personuppgifter när du använder webbplatsen.

Personuppgifter
Vi kommer inte att samla in och personligt identifierbar information (till exempel namn, adress, telefonnummer och e-postadress), hänvisade också till häri som "personlig information" om dig om du ge det till oss frivilligt.

Vi säljer inte eller skicka någon produkt som beställts via webbplatsen direkt till någon vi vet är under 18 år Om du är under 18 år, bör du använda webbplatsen endast med deltagande av en förälder eller vårdnadshavare och bör inte lämna någon personlig information till oss.

Vad vi får göra med personligt identifierbar information
Om du förser oss med personlig information, kan vi använda den för att förbättra vår förståelse för dina intressen och farhågor. Vi kommer också att använda denna information för att behandla din beställning.

Om du berätta du vill få ytterligare information från oss via e-post, kan vi använda informationen för att då och då kontakta dig om ändringar i vår hemsida, nya produkter, plats och serviceuppdateringar och specialerbjudanden vi tror att du hittar värdefull . Om du inte vill ta emot dessa e-post, följ unsubscribe instruktionerna på e-postmeddelande som du har fått.

Om du registrerar dig för en av våra lotterier, tävlingar eller kampanjer, kan vi dela personlig information med tjänsten ger, leverantörer och andra tredje parter (till exempel lotterier sponsorer eller leveranstjänster) som hjälper oss att driva webbplatsen eller utför främjande.

Vi kan dela din information med våra juridiskt anslutna enheter. Om vi ​​slås samman, eller i händelse av en överlåtelse av våra tillgångar, webbplats eller verksamhet, kan vi avslöja eller överföra dina personuppgifter i samband med transaktionen.

Vi kommer endast lämna ut personlig information utan din tillåtelse när det krävs enligt lag, eller i god tro att en sådan åtgärd är nödvändig för att undersöka eller skydda mot misstänkta brottslig verksamhet till våra kunder, besökare, medarbetare, eller egendom (inklusive denna webbplats), eller andra. Den som vill korrigera / uppdatera / ta bort information från vår databas bör kontakta oss. Vi kommer att göra rimliga ansträngningar för att serva din begäran i god tid.

Opt-out
Om du har valt tidigare för att ta emot nyhetsbrev eller PR eller marknadsföring korrespondens från oss och senare bestämmer att du inte längre vill sådan korrespondens från oss i framtiden via att klicka på knappen kontakta oss. Adressen du vill ska tas bort. För att förhindra att ta emot denna information via något medium, kontakta oss. Ditt val att inte ta emot nyhetsbrev eller tidigare PR och marknadsföring korrespondens från oss kommer inte (a) hindra oss från motsvarande med dig via e-post eller på annat sätt, om din befintliga eller tidigare relation med oss, och (b) hindra oss, inklusive dina anställda, entreprenörer, agenter och andra representanter från att komma åt och visa dina personuppgifter i samband med att bevara och förbättra webbplatsen.

Registreringsinformation
Vår sajt innehåller områden där du kan skicka information till oss (som vår registreringstjänst), och vi har också funktioner (såsom kakor och prestanda spårning teknik) som automatiskt samlar in information från besökare på vår webbplats. Under registreringsprocessen måste du ge oss ett medlemsnamn och lösenord konfidentiellt.

Hur vi skyddar din personliga information
Vi sparar dina personuppgifter på en säker server och använda förfaranden för att skydda den personliga information som vi samlar in från obehörig åtkomst, förstörelse, användning, ändring eller avslöjande. Även om vi kommer att ta (och kräver att våra tredjepartsleverantörer att ta) kommersiellt rimliga säkerhetsåtgärder avseende dina personuppgifter samlas in och lagras på webbplatsen, på grund av den öppna karaktären hos Internet, kan vi inte garantera att någon av din personliga information lagras i våra servrar, eller överföras till eller från en användare, kommer att vara fri från obehörig åtkomst, och vi frånsäger sig allt ansvar för stöld eller förlust av obehörig skada tillgång till eller avlyssning av ett datum eller kommunikation. Genom att använda webbplatsen godkänner du att du förstår och accepterar att ta dessa risker.

Tredje parts webbplatser
Du kanske kan få tillgång till vissa tredje part webbplatser via länkar på vår webbplats. Vi är dock inte ansvarig för eventuella andra webbplatser, eller deras respektive sekretesspolicy eller hur deras behandla information om sina besökare eller användare. Vi råder dig att kontrollera deras integritetspolicy för att ta reda på hur det behandlar din personliga information.

Testimonials
Om du skickar till oss eller lägga upp en vittnesmål kommentar, recension, förslag eller något arbete av författaren

tillbaka
billiga jackor| billiga kläder | klädaffärer | kläder dam | kläder herr