Frakt & Retur

Frakt Information
Leveransinformation innefattar fullständigt namn, rätt Gatuadress, e-postadress, postnummer och telefonnummer. Om antingen adress eller telefonnummer inte är korrekt, kommer du inte att få objekten, du kommer att ansvara för den förlorade.

Fraktmetoder och avgifter
Leverans dina inköp i tid är mycket viktigt för oss. För att se till att du får dina inköp så snart som möjligt, de punkter främst ska sänds av DHL eller EMS. Vi är glada att kunna erbjuda den internationella sjöfarten till de flesta platser i världen.

Processtiden för din beställning
Alla objekt sänds inom 1-2 affärsdagen din beställning, med förbehåll för verifikations. Vid sändning, kommer du att få en leverans bekräftelse via e-post med bäraren och beställa spårningsinformation.

Obs: Alla beställningar behandlas och levereras måndag till fredag, utom helgdagar. Vi kan inte hållas ansvariga för oförutsedda förseningar, såsom semester eller felaktiga adresser. Och vi rekommenderar att någon finnas tillgänglig för att acceptera paketet. Om du inte kan logga för leverans hemma kan vi föreslå med paket som skickas till din arbetsplats.

Spåra din beställning
När ordern har skickats, kommer vi att skicka dig spårningskoden och express webbplats 48-72 timmar som du kan kontrollera artiklar online. Du kan även spåra din beställning på sidan Mitt konto.

Spårningsnummer att kontrollera om:
EMS webbplats: http://www.ems.com.cn/english.html
DHL webbplats: http://www.dhl.com/en.html
Observera att vi bara kan skicka din beställning på postnummer adress, och postboxar eller liknande är inte tillgängliga för sjöfarten.

Leveranstid
Sändningstiden varierar beroende på var du befinner dig och om den produkt du beställt finns i lager. Normalt får du objekten inom 3-5 dagar efter att du är klar med beställningen. Var uppmärksam med ditt konto när som helst. Om du inte får din beställning i 10 dagar, kontakta lokala Post Office A.S.A.P. Du kan även kontakta vår kundservice; Vi kommer att göra allt för att tjäna med dig.

Underteckna för leverans
En underskrift krävs för leverans. Men om du inte är tillgänglig, kan du be en av dina familjemedlemmar att hjälpa till att teckna paketet. Om du och dina familjemedlemmar är tillgängliga, kommer de att ta paketet tillbaka och skicka ordern nästa dag.

tillbaka
billiga jackor| billiga kläder | klädaffärer | kläder dam | kläder herr